Как работи?

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения, може да помогне за намаляване желанието за чесане от различно естество, в т.ч. и такова провокирано от сърбежа  шарка.

Обрива при шарка е придружени със специфичен сърбеж. Това прави болните раздразними като им причинява проблеми със съня. Разчесването им може да предизвика тяхното задълбочаване на проблема, да забави възстановяването и да предизвика оставане на белези по кожата.

успокояващ гел OSMOFORCE KIDS

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения съдържа революционно нова технология наречена Osmo4 (синергетична смес от глицерол и диол в решетъчна структура). Нейното ефективно действие се основава на процеса наречен осмоза.

Продуктът действа като изтегля вода към повърхността на кожата. Водата намираща се в долния слой на кожата (dermis) е изтеглена към по–горния неин слой (epidermis )
Това нейно предвижване и последвало изпаряване (евапорация)* предизвиква охлаждане успокояващо сърбежа и намаляващо желанието за чесане предизвикано от специфичното кожно раздразнение. В допълнение гелът осигурява повишено овлажняване на кожата и свързания с това успокояващ, почистващ и възстановяващ ефект . *Евапорация – отдаване на топлина чрез изпаряване на пот (течности от тялото през порите на кожата).

успокояващ гел OSMOFORCE KIDS 2

OSMOFORCE KIDS е успокояващ гел!

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения хидратира и успокоява кожата, като подпомага собствените и възстановителни процеси процеси и ограничава възможността за появата на белези.

 

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения намалява желанието за чесане.

 

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения е с клинично доказана ефективност, подходящ е за деца над 6м. и не съдържа консерванти.

 

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения хидратира повърхнистните слоеве, успокоява кожата, подпомага самовъзтановяването и. Охлаждането осигурява бързо и успокояващо усещане върху засегнатите области.
Охлаждането намалява нуждата от чесане, хидратирането позволява на кожата да се възстанови по естествен път, намалявайки възможността за оставане на белези.

Osmoforce_Box-07